Imprimare

Multidisciplinaritatea tratarii cancerului, abordata intr-o conferinta, la Sibiu

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Esenta multidisciplinaritatii tratarii cancerului va fi dezbatuta de catre Asociatia Medisprof, cu sprijinul Asociatiei Oncologilor Privati din Romania, in cadrul Conferintei “Abordarea multidisciplinara in cancer, in 2014”, ce va avea loc in perioada 8 – 11 mai, la Sibiu.

Aceasta conferinta doreste sa reuneasca doctori, rezidenti si personal paramedical din domeniul oncologic, cu scopul de a le prezenta acestora cele mai noi informatii din domeniu si cele mai moderne metode de tratament oncologic.

Sesiunile stiintifice vor fi sustinute de catre doctori provenind atat din Romania, cat si din afara granitelor tarii noastre. Dintre speakeri amintim speacilisti de renume, printre care se numara si Dr. Adrian Udrea, din Cluj-Napoca si initatorul acestui eveniment, Dr. Xavier Pivot, din Franta, dr. Bojan Zaric, din Serbia, dr. Alina Mihai, din Irlanda, alaturi de alti peste 15 speakeri.

„Este o conferinta diferita, ce se adreseaza cadrelor medicale din diverse domenii: doctori, asistenti si farmacisti oncologi, nutritionisti si psihologi clinici. Astfel, se accentueaza caracterul interdisciplinar al evenimentului, precum si rolul major pe care il are cooperarea intre diversele specializari medicale atunci cand discutam despre tratamentul cancerului si al pacientilor care sufera de aceasta boala. Dorinta noastra este de a oferi pacientilor un tratament complet si de ultima generatie, de aceea interdisciplinaritatea conferintei si invitatii de la clinicile din Franta, Irlanda si Serbia.” declara dr. Adrian Udrea, membru al consiliului director al Asociatiei Medisprof.

Mai multe detalii referitoare la program si participare se regasesc pe blogul Asociatiei Medisprof.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Multidisciplinaritatea-tratarii-cancerului_-abordata-intr-o-conferinta_-la-Sibiu_19849/

lauff lautf laurf