Imprimare

VIDEO Dr. Koo: Medicii, retinuti in privinta prescrierii contraceptivelor de urgenta

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Dr. Borbala Koo, presedintele Societatii de Educatie Contraceptiva si Sexuala (SECS), a vorbit, intr-un interviu pentru PaginaMedicala.ro, despre problemele cu care se confrunta Romania in ceea ce priveste contraceptia, precum si despre nevoia de informare a medicilor cu privire la contraceptia de lunga durata si cea de urgenta, astfel incat acestia sa poata oferi informatii la zi pacientelor si sa poata prescrie contraceptivele potrivite.

Dr. Koo, impreuna cu societatea pe care o conduce, a initiat Campania „Planifica Neprevazutul”, care se deruleaza de mai bine de jumatate de an pe platforma online cu acelasi nume si care ii ajuta pe toti cei care au intrebari legate de contraceptie, prin serii de webinarii, articole si raspunsuri.

Pentru a afla cum se desfasoara campania, de unde a pornit ideea, ce obiective s-au atins, urmariti interviul cu dr. Koo:

Autor: Iuliana-Maria Vişan

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/VIDEO-Dr.-Koo_-Medicii_-retinuti-in-privinta-prescrierii-contraceptivelor-de-urgenta_19851/

lauff lautf laurf