Imprimare

Congresul International de Estetica Dentara va incepe pe 15 mai

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Societatea de Stomatologie Estetica din Romania organizeaza la Bucuresti, in perioada 15-17 mai, a XI-a editie a Congresului International de Estetica Dentara.

In cadrul congresului, vor fi prezenti peste 20 de speakeri straini, din Spania, Italia, Germania, SUA, Franta sau Grecia si vor fi prezentate 10 workshop-uri, fiind asteptati peste o mie de participanti.

Printre lectorii invitati se numara: Eduardo Anitua – Spania, Camilo D’Arcangello - din Italia, George Bayer - Germania, Hsun-Liang Chan, din Statele Unite, dar si Gary Glassman, din Canada.

Printre temele abordate de speakerii congresului, se numara: "Noi provocari in stomatologia adeziva”, “Imbunatatirea rezultatelor clinice si estetice in raport cu reparatiile anterioare” sau "Fatete dentare de portelan".

Mai multe informatii si detalii depsre congres gasiti pe site-ul oficial al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Congresul-International-de-Estetica-Dentara-va-incepe-pe-15-mai_19888/

lauff lautf laurf