Imprimare

Pacientii cu Parkinson intra in dialog cu medicii timisoreni la o conferinta dedicata bolii Parkinson

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Boala Parkinson este a doua boala neurodegenerativa ca frecventa dupa boala Alzheimer, afectand peste 70.000 de romani. Astfel, singura asociatie din Romania care lupta pentru interesele pacientilor romani cu Parkinson (Asociatia de Lupta impotriva Bolii Parkinson) organizeaza impreuna cu compania de comunicare medicala Houston NPA, cea de-a cincea editie a conferintei „Abordarea integrata a bolii Parkinson”, desfasurata sub egida Societatii de Neurologie din Romania. Evenimentul va avea loc pe 23 si 24 mai la Timisoara, la NH Hotel (Str. Johan Heinrich Pestalozzi 1A, Timisoara).

Principalul obiectiv al conferintei este acela de a facilita schimbul de informatii dintre pacientii cu boala Parkinson si componentii echipei medicale responsabile de managementul acestei afectiuni, dar si de a comunica noutati si studii recente cu privire la aceasta afectiune.

 Coordonatorul stiintific al manifestarii este Prof. Dr. Mihaela Simu, medic primar neurolog, UMF “Victor Babes”...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Pacientii-cu-Parkinson-intra-in-dialog-cu-medicii-timisoreni-la-o-conferinta-dedicata-bolii-Parkinson_19892/

lauff lautf laurf