Imprimare

(P) Viata soferilor este mult mai usoara cu aplicatia Auto.ro!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Dezvoltata continuu de o echipa de profesionisti, aplicatia ofera numeroase facilitati pentru utilizatori si vine in intampinarea nevoilor pe care soferii le pot avea.

Utilizatorii aplicatiei au la dispozitie profilul “Masina mea”, unde au posibilitatea sa gestioneze un volum mare de informatii legate de masina personala si de unde pot cumpara simplu si rapid Rovinieta, RCA sau pot plati Parcarea.

Modulul incorporeaza un sistem automat de alertare privind expirarea Rovinietei, asigurarilor RCA si Casco, ITP-ului, ratei la masina, permisului sau trusei medicale. Soferii au istoric pentru service auto si jurnal de calatorie pentru soferii organizati.

Aplicatia este extrem de utila mai ales in situatia in care soferii se afla deja la drum si nu au Rovinieta platita, achizitia acesteia fiind virtual instantanee, prin card bancar sau SMS. Contravaloarea rovinietei se achita direct din telefon, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi.

Direct de pe telefonul mobil se poate cumpara si polita RCA, facilitate ce permite accesul la cele mai bune oferte. Procesul de achizitie a asigurarii RCA direct din aplicatia de mobil Auto.ro este simplu si rapid: soferii aleg oferta cea mai avantajoasa, selecteaza tipul politei de asigurare RCA cu perioada de valabilitate dorita si finalizeaza plata securizata prin card bancar. Utilizatorii primesc asigurarea RCA prin e-mail in maxim 24 de ore de la lansarea comenzii si exemplarul fizic prin curier, gratuit, in 48 de ore de la confirmarea primita pe e-mail.

Aplicatia Auto.ro permite si plata Parcarii prin SMS in cele mai mari orase din Romania in 3 pasi simpli: selectarea orasului si a duratei pentru parcare, introducerea datelor masinii si plata prin SMS.

Aplicatia contine o baza de date semnificativa de locatii auto, iar prin functia de localizare identifica pe cele din zona in care se afla soferul. Aplicatia are acoperire in toata tara, fiind utila in cazul in care soferul pleaca la drum si are nevoie sa identifice puncte de interes. Principalele servicii auto accesate de cei peste 300.000 de utilizatori ai aplicatiei sunt benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, parcari, asistenta rutiera sau bancomate.

Nu in ultimul rand, cei interesati de achizitionarea unui autovehicul pot cauta printre 20.000 de anunturi de masini noi sau second hand. Se pot salva cautarile favorite si se pot seta alerte. Procesul de adaugare a unui anunt de vanzare s-a simplificat considerabil, acesta putand fi postat direct de pe telefonul mobil.

Aplicatia este gratuita si se poate instala atat pe telefoanele cu sistem de operare iOS, cat si pe cele care folosesc sistemul Android. Designul aplicatiei este user-friendly, astfel incat este usor de folosit de oricine.

Auto.ro este aplicatia auto numarul 1 din Romania, cu peste 330.000 de instalari din Google Play si App Store, alaturi de cele 2.500 de recenzii pozitive. Detine mai multe premii castigate in cadrul competitiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013, locul 2 in cadrul Mobile Awards 2013 si locul 3 la categoria Payments in cadrul No Cash event.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Viata-soferilor-este-mult-mai-usoara-cu-aplicatia-Auto.ro__19926/

lauff lautf laurf