Imprimare

(P) Conferinte la preturi de vara!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Desi temperaturile de afara ne spun ca inca este primavara, vara calendaristica a venit si odata cu ea au aparut si ofertele estivale. RIN Grand Hotel isi pune oaspetii pe primul loc, iar preferintele lor sunt cele mai importante atunci cand ajutam la organizarea oricarui tip de eveniment.

Vara aceasta, RIN Grand Hotel isi doreste ca dumneavoastra sa profitati din plin de cele mai avantajoase preturi. Astfel, medicii beneficiaza pe tot parcursul anului 2014 de oferta noastra de cazare de 48 Euro cu TVA si mic dejun inclus pentru camera single si 57 Euro cu TVA si mic dejun inclus pentru camera double cu ocazia participarii la conferinte sau seminarii in Bucuresti.

Pachetul de conferinte pe care vi-l propunem este de 13 Euro + TVA de persoana / zi si include sala de conferinte, 2 pauze de cafea, pranz set meniu, echipament standard audio-video si acces internet WI-FI gratuit.

RIN Grand Hotel dispune de cel mai mare centru expozitional din cadrul unui hotel, avand o capacitate de 4,400 mp si 25 sali de conferinta modern echipate in care puteti organiza orice tip de eveniment.

De asemenea, RIN Grand Hotel va pune la dispozitie si alte servicii: spatii de cazare, restaurante, sali de evenimente, centru wellness, parcare interioara si exterioara, totul pentru a asigura un sejur cat mai confortabil oaspetilor dumneavoastra.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Conferinte-la-preturi-de-vara__19944/

lauff lautf laurf