Imprimare

5 planuri complete de tratament prin radioterapie - oferite gratuit

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Centrul de Radioterapie Amethyst impreuna cu Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer organizeaza Campania sociala “Invinge cancerul! Luptam impreuna!” care presupune oferirea a 5 tratamente gratuite de radioterapie pentru 5 participanti care indeplinesc conditiile de eligibilitate conform regulamentului oficial.

Pentru pacientii cu afectiuni oncologice diagnosticate recent, care au recomandare de tratament prin radioterapie, centrul de tratare a cancerului Amethyst-Radiotherapy ofera finantare totala pentru 5 planuri de tratament prin radioterapie IMRT-VMAT.

 Pacientii trebuie sa trimita dosarul, incepand cu data de 28 iunie, prin completarea formularului de pe site-ul www.amethyst-radiotherapy.ro sau direct la receptia Centrului de tratare a cancerului Amethyst-Radiotherapy, din strada Odai nr.42, Otopeni.

 Campania se incheie pe 14 iulie. O Comisie Oncologica condusa de Prof. Dr. Christian Chiricuta si Dl. Cezar Irimia, presedinte FABC, va selecta 5 cazuri care vor...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/5-planuri-complete-de-tratament-prin-radioterapie---oferite-gratuit_20021/

lauff lautf laurf