Imprimare

(P) RIN Grand Hotel – perfectiunea fiecarui detaliu

Adaugat in Stiri din domeniul medical

RIN Grand Hotel este locatia perfecta pentru organizarea evenimentelor personale. Atunci cand in viata dumneavoastra apar evenimente speciale pe care doriti sa le petreceti impreuna cu cei apropiati, RIN Grand Hotel este alaturi de dumneavoastra pentru ca fiecare detaliu sa fie perfect, iar tarifele atragatoare.

Nunti, botezuri, aniversari

Cele 6 Sali de evenimente festivesatisfac cele mai pretentioase gusturi si sunt potrivite pentru orice tip de eveniment, de la cele restranse de 50 persoane pana la cele de 600 persoane. Organizarea evenimentelor nu a fost niciodata mai usoara. Va punem la dispozitie o echipa dinamica ce se va ocupa de evenimentul dumneavoastra pana in cele mai mici detalii, indiferent daca este nunta, botez sau aniversare. Solutiile si propunerile noastre sunt variate pentru a putea descoperi varianta care se plieze perfect pe dorintele si nevoile dumneavoastra, de la sala perfect amenajata, decoratiunile elegante, aranjamentele florale potrivite si pana la meniul exclusivist, totul la preturi cat mai avantajoase pentru dumneavoastra. Astfel, fie ca este vorba de nunta, botez sau aniversare, totul va fi perfect.

Cadoul dumneavoastra

  • Pentru ca ne dorim sa traiti o experienta unica, ne-am gandit sa va facem cateva cadouri pe care cu siguranta le veti aprecia:
  • Cazare pentru miri si nasi in noaptea nuntii si sampanie din partea casei;
  • Camera pentru copil in timpul petrecerii de botez;
  • Degustarea meniului pentru 2 persoane;
  • Tarif special pentru cazarea invitatilor in hotel.
  • Consiliere specializata pe intreaga durata a planificarii si organizarii evenimentului
  • Cina romantica la aniversarea unui an de la nunta
     

Organizare evenimente Bucuresti
Daca va doriti ca evenimentul unic pe care il traiti sa fie perfect si sa simtiti ca nu ati vrea sa ia sfarsit, atunci lasati planificarea si organizarea in mainile profesionistilor de la RIN Grand Hotel, care va vor oferi exact ceea ce va doriti si aveti nevoie. Toate acestea pentru ca ne respectam clientii si dorim sa le oferim servicii de inalta calitate, flexibilitate, atentie pentru detalii, promptitudine si seriozitate.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-RIN-Grand-Hotel-_-perfectiunea-fiecarui-detaliu_20019/

lauff lautf laurf