Imprimare

(P) Libra Internet Bank sustine nominalizatii Galei Medica

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Partenerul Colegiului Medicilor din Romania, Libra Internet Bank, face un pas inainte in sustinerea sistemului medical din Romania prin acordarea de conditii preferentiale la depozite şi produse de creditare tuturor nominalizatilor Galei Medica 2014.

Acestia vor putea accesa credite cu comision de acordare 0 (in loc de 1,5%) si vor beneficia de o dobanda la depozite de 4,5% (in loc de 4%).
“Salut initiativa Libra Internet Bank de a acorda conditii preferentiale tuturor nominalizatilor Galei Medica. Este o recunoastere! “, a declarat prof. dr. Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

La randul sau, Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank, a intarit importanta pe care o acorda in continuare Libra Internet Bank sprijinirii performantelor in randul medicilor: “Dorim sa aratam prin aceasta actiune ca Libra Internet Bank continua sa se implice in mod activ in sustinerea formarii de elite in randul medicilor, dar si a performantei din sectorul medical in general, motiv pentru care am decis sprijinirea tuturor celor nominalizati in cadrul Galei Medica. Libra Internet Bank este un partener de traditie al acestei manifestari inca de la prima editie si ne propunem sa sustinem acest eveniment si in anii care urmeaza.”

Despre Libra Internet Bank
Libra Internet Bank face parte din grupul american de investitii New Century Holdings, iar din anul 2011 se pozitioneaza ca „banca a Internetului”, avand una dintre cele mai performante si mai premiate aplicatii de Internet Banking de pe piata bancara din Romania.
Cu o retea de 35 de sucursale la nivel national si, cu o valoare totala a activelor de 1.202.192.716 RON la sfarsitul anului 2013, dupa o crestere neintrerupta in ultimii 4 ani, Libra Internet Bank se situeaza pe pozitia 28 in sistemul bancar romanesc.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Libra-Internet-Bank-sustine-nominalizatii-Galei-Medica_20024/

lauff lautf laurf