Imprimare

Spitalul Orasenesc Lipova a fost modernizat cu o investitie de peste un milion de lei

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Corpul de cladire principal al Spitalului Orasenesc Lipova a fost reabilitat, investitia totala fiind de 1,1 milioane lei, in beneficiul a 60.000 de locuitori din zona, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii.

Sectia de recuperare medicina fizica si balneologie, cuprinzand 25 de paturi, va functiona in corpul principal, inaugurat vineri, 11 iulie, in prezenta secretarului de stat Dorel Sandesc.

Spitalul orasenesc Lipova este o unitate sanitara cu paturi care asigura asistenta medicala de specialitate pentru populatia arondata Vaii Muresului din judetul Arad de aproximativ 60.000 de locuitori. Unitatea medicala asigura servicii de medicina interna, compartiment pediatrie, recuperare medicina interna si balneologie, pneumologie si TBC.

Pe viitor, se doreste dezvoltarea acestui spital la un nivel cat mai ridicat. Astfel, autoritatile au in vedere dezvoltarea ambulatoriilor de specialitate si infiintarea compartimentelor de chirurgie generala, ATI si obstretica-ginecologie, precum si infiintarea unui compartiment de Primiri Urgente.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Spitalul-Orasenesc-Lipova-a-fost-modernizat-cu-o-investitie-de-peste-un-milion-de-lei_20046/

lauff lautf laurf