Imprimare

Medicul gospodar achita vara, cu reducere, taxele pentru conferintele toamnei!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

PaginaMedicala.ro ti-a pregatit, cu sprijinul organizatorilor de evenimente medicale, noi conferinte si congrese creditate EMC, la care te poti inscrie platind taxa online, comod, rapid si sigur! Dupa cum te-am obinuit deja, platesti online si nu mai trebuie sa te deplasezi la banca, sa trimiti dovezile platilor prin fax sau email. Ne ocupam noi de inscrierea ta.

Daca achiti pana la 31 iulie taxa de participare la Conferinta Nationala de Medicina a Familiei sau la Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO-UTM (daca nu esti stomatolog sigur ai un coleg pe care il poti anunta de eveniment), platesti mai putin cu pana la 35%. Medicii de familie mai pot achita din timp si taxa de participare la Conferinta Regionala a Medicilor de Familie - Braila. Pregateste-ti revenirea din vacanta de vara! In septembrie si octombrie esti invitat la Conferinta Nationala de Ortopedie si Traumatologie si la Digestive Endoscopy Cluj.

Ziua Mondiala a Osteoporozei va reuni in luna octombrie medici de familie, reumatologi, endocrinologi, medici de recuperare medicala, kinetoterapeuti, geriatri, ortopezi, medici internisti, farmacisti, asistenti medicali si de farmacie, medici rezidenti si studenti. Achita online taxa si rezerva-ti un loc.

Iti oferim posibilitatea sa te inscrii si la Conferinta de Malpraxis Medical, aflata deja la a 3-a editie. Va fi creditata atat pentru medici, asistenti medicali, cat si penru mediatori.

De ce sa achiti din timp taxele la evenimentele medicale?

  • Iti poti planifica agenda profesionala astfel incat sa ajungi la evenimentele de educatie medicala continua care te intereseaza
  • Beneficiezi de taxele early bird oferite de organizatori
  • Iti asiguri o participare completa: acces la mapa de conferinta, la pauzele de masa si de cafea

Te asteptam in sectiune Evenimente, unde poti vedea toate conferintele si congresele cu posibilitatea de Plata online a taxei de participare.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Medicul-gospodar-achita-vara_-cu-reducere_-taxele-pentru-conferintele-toamnei__20076/

lauff lautf laurf