Imprimare

Tratamente mai accesibile pacientilor diagnosticati cu diferite forme de cancer

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Incepand din 1 august 2014, costurile unui tratament complex prin radioterapie de tip IMRT VMAT realizat in cadrul Amethyst Radiotherapy din Bucuresti - Otopeni sunt mult mai accesibile pacientilor diagnosticati cu diferite forme de cancer.

Membra a celei mai moderne retele europene de clinici specializate in tratamentul cancerului prin radioterapie, Amethyst beneficiaza de tehnologie de ultima generatie iar comisia medicala este condusa de profesorul Christian CHIRICUTA, unul dintre cei mai cunoscuti radioterapeuti pe plan european.

Costurile unui plan de tratament difera in functie de gravitatea tumorii care determina si numarul de sedinte de radioterapie pe care pacientul trebuie sa le realizeze.

Tratamentul prin radioterapie IMRT VMAT include urmatoarele: consult medical initial, analiza dosarului medical, stabilirea strategiei de tratament in comisia oncologica, efectuarea CT-ului de planning, conturare organe de risc si volum tumoral, stabilirea obiectivelor si a...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Tratamente-mai-accesibile-pacientilor-diagnosticati-cu-diferite-forme-de-cancer_20091/

lauff lautf laurf