Imprimare

(P) RIN Hotels – cea mai buna alegere!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Cele trei hoteluri de 4 stele, RIN Grand Hotel, RIN CentralsiRIN Airport, amplasate strategic in sudul, centrul si nordul Capitalei, prin diversitatea si calitatea serviciilor, garanteaza satisfactia oaspetilor sai. Cand sunt rugati sa spuna cele mai importante 3 motive pentru care apreciaza hotelul nostru, oaspetii nostri mentioneaza: curatenia, serviciile si raportul calitate-pret.

Localizat in Sud estul Capitalei, RIN Grand Hotel este un hotel modern, construit in 2007, cu o gama de servicii adaptata perfect celor ce care sunt in calatorii.

RIN Grand Hotel vine in intampinarea nevoilor de cazare ale oaspetilor sai cu o capacitate de 489 camere spatioase si luminoase. Eleganta, confortul si discretia sunt cele 3 cuvinte care caracterizeaza ambianta camerei alese.

Ambianta speciala este creata prin asocierea designului cald, odihnitor, cu aparatura de ultima generatie. Stim ca este important sa nu va lipseasca nici intimitatea de acasa, dar nici versatilitatea unui birou. Toate camerele si spatiile publice din hotel dispun de WiFi gratuit.

Primul pas spre o viata sanatoasa este decizia de a fi responsabil fata de tine insuti. In cadrul RIN Grand Hotel se afla Body Art Wellness Club, unde veti gasi cele mai bune mijloace pentru relaxare si tonifiere, deschis 24 de ore din 24! Toate exercitiile sunt alese de profesionisti cu o experienta in domeniul medical si al sportului de performanta.

Oferta speciala: rezervati online direct de pe site-ul www.rinhotels.ro si beneficiati de acces gratuit la Body Art Wellness Club.

Daca doriti sa fiti aproape de inima Bucurestiului, Delta Bucurestiului, de cafenelele din Centrul Vechi si de obiectivele turistice, va recomandam, din grupul RIN Hotels, RIN Central Hotel. Hotelul este recent renovat, localizat la doar un km de Piata Universitatii, intr-o zona linistita. RIN Central Hotel isi asteapta oaspetii intr-un decor modern si o atmosfera calduroasa.

RIN Central Hotel ofera clientilor sai 107 camere pregatite pentru a oferi confortul si intimitatea necesara. Serviciile oferite de catre hotel: internet gratuit, linie tefefonica internationala, fax, concierge, business center vor face ca sederea dvs de business sa se desfasoare in conditii ideale.

Daca preferati un hotel mai aproape de aeroport va recomandam, din grupul RIN Hotels, RIN Airport Hotel – care va ofera si facilitatea de transfer gratuit de la si catre aeroport.

Localizat in imediata apropiere a Aeroportului International "Henri Coanda", RIN Airport Hotel a fost inaugurat in anul 2007, si ofera clientilor flexibilitate, profesionalism si o atitudine pro-client.

RIN Airport Hotel ofera clientilor 258 camere spatioase si decorate modern, cu ferestre duble care asigura o buna izolare fonica. Confortul clientilor nostri este asigurat prin acces gratuit la internet, televiziune digitala, linie telefonica internationala, minibar, seif si aer conditionat.

Pentru a va regasi starea de echilibru, RIN Airport Club invita intr-o atmosfera placuta si relaxanta, oferindu-va cele mai bune servicii de fitness, o piscina de 148 mp si jacuzzi.

Va asteptam sa va convingeti de calitatatea serviciilor RIN Hotels!

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-RIN-Hotels-_-cea-mai-buna-alegere__20201/

lauff lautf laurf