Imprimare

Investigatiile necesare pentru copii care incep scoala sau gradinita

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Daca te numeri printre cei care isi duc copilul in colectivitate, trebuie sa stii din timp ca fiecare institutie scolara solicita pentru inscriere o serie de investigatii si analize medicale obligatorii.

Este bine ca aceste analize si investigatii sa fie facute la inceputul anului scolar astfel incat orice problema depistata sa fie remediata cat mai curand, iar micutul tau sa paseasca in sala de clasa plin de energie si dornic de a-si face noi prieteni.

Este cunoscut faptul ca micutii au un sistem de aparare fragil, mai ales ca pana la varsta intrarii in colectivitate nu au luat contact cu foarte multi agenti infectiosi iar sistemul lor imunitar este, in continuare, in dezvoltare.

In lipsa anticorpilor, bolile se transmit foarte usor, afectand activitatea si starea de sanatate atat a copilului, cat si a parintilor.

Asadar, intra in atributia ta de parinte sa-l protejezi si sa te asiguri ca este sanatos inainte de a face cunostinta cu noii sai colegi.

Poti solicita acum on-line...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Investigatiile-necesare-pentru-copii-care-incep-scoala-sau-gradinita_20225/

lauff lautf laurf