Imprimare

Scoala Carol Davila si-a inceput cel de-al 25-lea an de activitate

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Scoala Postliceala Sanitara "Carol Davila" din Bucuresti a inceput activitatea pe 15 septembrie, pentru cei peste 1600 de elevi ai sai, ajungand la cel de-al 25-lea an de activitate.

Alaturi de echipa manageriala, profesori si reprezentanti ai firmelor partenere in pregatirea practica au prezentat elevilor participanti proiectele educationale in care vor fi implicati in acest an.

"Impreuna cu voi ne propunem sa schimbam in bine educatia pentru sanatate si sa fim un model in educatia romaneasca. Va sprijina cu drag toti profesorii nostri. O simtim mereu alaturi de noi, prin idealurile pe care ni le-a lasat pentru a le urma, si pe cea care a infiintat aceasta scoala si careia ii aratam recunostinta, doamna dr. Mioara Mincu", a spus in deschidere Daniela Stoian, director al Scolii Postliceale Sanitare "Carol Davila" din Bucuresti.

"Aici sunt oportunitati interesante pentru fiecare dintre voi. Veti avea ocazia sa fiti implicati in actiuni caritabile, sa deschideti fereastra catre alte tari ale lumii si studenti din alte tari ale lumii sa va viziteze pe voi, in cadrul proiectelor internationale pe care scoala le deruleaza. Veti avea ocazia sa fiti activi in foarte multe proiecte. Din cate am vazut in anii anteriori, elevii activi sunt cei mai buni si la scoala. Va sfatuiesc sa trageti orice folos puteti in acesti trei ani de scoala pe care ii aveti de parcurs, pentru ca aveti din ce, si intreaga echipa este alaturi cu sufletul de voi, sa va ajute sa va deschideti si sa infloriti asa cum va vom vedea la finalul celor 3 ani. Mult succes", a spus Anca Duca, vicepresedintele Fundatiei Umaniste dr. Mioara Mincu.

Scoala Postliceala Sanitara "Carol Davila" este o institutie de invatamant preuniversitavr particular acreditata care pregateste asistenti medicali in trei specializari: Asistenti Medicali Generalisti, Asistenti Medicali de Farmacie si Asistenți Medicali de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare. Fondata in 1990 si condusa pana in anul 2008 de catre dr. Mioara Mincu, scoala isi continua acum activitatea sub patronajul Fundatiei Umaniste “Dr. Mioara Mincu”.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Scoala-_Carol-Davila_-si-a-inceput-cel-de-al-25-lea-an-de-activitate_20233/

lauff lautf laurf