Imprimare

Ponta: Sanatatea a primit 160 de milioane de lei in plus, la rectificarea bugetara

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ministerul Sanatatii a primit alocari suplimentare de 160 de milioane de lei, la rectificarea bugetara discutata in sedinta de marti, 30 septembrie, a Guvernului, a anuntat premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria, conform Agerpres.

"La Sanatate au fost alocate 160 de milioane de lei in plus, in special pentru programele nationale, pentru acoperirea tuturor necesitatilor privind programele finantate de Ministerul Sanatatii si pentru continuarea si finalizarea lucrarilor de infrastructura la programul de maternitati, un program la care tin foarte mult si care, in sfarsit, dupa ce a fost declansat in urma cu 6-7 ani, putem sa il inchidem in acest moment ca un semnal foarte clar de investitii in zona de Sanatate", a precizat Ponta, la finalul reuniunii Executivului in care a fost adoptat proiectul de ordonanta privind rectificarea bugetului de stat.

Premierul a adaugat ca Ministerul Sanatatii si Ministerul Afacerilor Interne au primit suma de 25 de milioane de lei pentru a fi achizitionate toate echipamentele necesare pentru depistarea rapida si eventuala tratare a unor persoane afectate de virusul Ebola. "Daca va fi cazul, (...) avem posibilitatea din punct de vedere al echipamentului necesar sa reactionam imediat", a explicat seful Guvernului.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ponta_-Sanatatea-a-primit-160-de-milioane-de-lei-in-plus_-la-rectificarea-bugetara_20273/

lauff lautf laurf