Imprimare

Conferinta a medicului Horia Muresian si workshop de promovare pentru medici, la Sibiu, in weekend

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Evenimentul "Povestea unei inimi", cu dr. Horia Muresian, si workshop-ul „Cum ma promovez ca medic?” vor incheia expozitia de fotografie medicala "Gentle Violence", de la SIbiu, ce poate fi vizitata pana pe 28 septembrie.

Proiectul „Gentle Violence”, initiat de Cristina Bobe, inseamna o serie anuala de expozitii prin care corpul uman si chirurgia sunt redate Intr-o maniera artistica. Expozitia cuprinde fotografii din timpul interventiilor pe inima, imagini cu structuri ale inimii, precum si o coloana sonora care recompune atmosfera din sala de operatie si poate fi vizitata In perioada 5-28 septembrie, la Muzeul National Brukenthal, Casa Albastra, Sala Multimedia (Piata Mare, nr. 5, Sibiu). Mai multe detalii puteti citi AICI.

1) POVESTEA UNEI INIMI cu dr. Horia Muresian

  • 27 septembrie, ora 10:30
  • Libraria Humanitas (Str. Nicolae Balcescu, nr. 16, Sibiu)

Muzeul National Brukenthal, FotoMedical si libraria Humanitas Sibiu (Str. Nicolae Balcescu, nr. 16) va invita sambata, Incepând cu ora 10:30, sa descoperiti o parte din misterele ce alcatuiesc inima umana si profesia de chirurg cardiovascular, explicate si povestite de dr. Horia Muresian, seful sectiei de chirurgie cardiovasculara din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, anatomist si expert al fotografiei medicale a cordului. Tot in cadrul evenimentului, veti avea ocazia sa descoperiti imagini inedite ale inimii, cu structuri delicate, la care pacientii nu au acces decât prin fotografii, dar si In ce consta frumusetea inimii, cum poate fi ea fotografiata sau care sunt provocarile profesiei de chirurg cardiovascular.

Conferinta se adreseaza celor care studiaza si trateaza inima, precum si tuturor celor care simt ca au o inima In piept, ce merita sa fie cunoscuta si respectata.

Dr. Horia Muresian despre Expozitia "Gentle Violence"
:

Este povestea unei inimi: a medicului, chirurgului, anatomistului; este povestea inimilor care s-au daruit cu incredere tuturor acelora ce s-au caznit sa le ofere o cale noua de a strabate drumul vietii - un viitor nou-creat, pe care multi dintre cei nascuti pana acum jumatate de secol, nici nu si-l puteau imagina.
Este povestea inimii tuturor celor care au asteptat pe cei dragi langa usile salilor de operatie si care au simtit In adâncul lor un zbucium particular, care Imbina: grija, durere, anxietate, timoare, speranta, fericire.
Este povestea alcatuirii inimii: fermecatoare prin complexitate si minunate prin nenumaratele cai ce se deschid cercetarii, vindecarii, dar si poeziei.

Caci, In prezentarea ei, dincolo de toate semnificatiile filosofice, inima ramâne un obiect ce stimuleaza artisticul. Imaginile special alese vor ilustra acest numitor comun, care speram sa atraga deopotriva pe cei care studiaza si trateaza inima, la fel ca si pe toti cei care simt ca au o inima In piept si care merita cunoscuta si respectata.

2) Workshop „Cum ma promovez ca medic?”

  • 27 septembrie, ora 12:00
  • Libraria Humanitas Sibiu

Cererea pacientilor pentru ingrijire medicala de calitate este, de la an la an, tot mai mare. intre timp, numarul de cabinete si clinici/spitale care vin in intampinarea celor bolnavi cu un personal bine pregatit si echipamente tot mai performante creste intr-un ritm extrem de rapid. Cum ne mai diferentiem, in acest context, de ceilalti medici? Cum atragem pacientii in cabinetul nostru?

Marketingul si brandingul medical furnizeaza o serie de solutii si strategii ce vin in ajutorul medicilor. Mihaela Gabor Naidin, Marketing Manager in cadrul unei clinici medicale din Brasov, prezinta beneficiile pe care o buna promovare (online si offline), bazata pe strategii de comunicare eficiente, le aduce medicilor.

Totodata, Cristina Bobe, artist vizual si initiatoarea primei platforme online de fotografie medicala din Romania, explica rolul imaginii profesioniste in brandingul medical. Toate acestea, in cadrul unui workshop ce va avea loc sambata, 27 septembrie, incepand cu ora 12:00, in incinta librariei Humanitas Sibiu (Str. Nicolae Balcescu, nr.16).

Participarea la eveniment este gratuita.

Pentru ca locurile la acest seminar sunt limitate, va rugam sa va confirmati prezenta telefonic (0726.272.088) sau printr-un e-mail la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Conferinta-a-medicului-Horia-Muresian-si-workshop-de-promovare-pentru-medici_-la-Sibiu_-in-weekend_20263/

lauff lautf laurf