Imprimare

(P) Vii la evenimente medicale in Bucuresti? Beneficiaza de oferta RIN Grand Hotel la cazare!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Perioada de varf a evenimentelor medicale se apropie, iar Bucurestiul gazduieste in lunile septembrie - noiembrie conferinte si congrese mari, precum Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, Congresul Societatii Romane de Oftalmologie, Congresul National de Reumatologie, pe cel de Hepatologie, Congresul International de Medicina Dentara UNAS etc.

Medicii care vor participa la conferintele din Bucuresti sunt intampinati cu ospitalitate la RIN Grand Hotel, unde vor gasi oferte speciale pentru cazare, servicii de calitate si confortul dorit. Doar 48 euro vor plati pe noapte participantii la conferintele medicale, pentru o camera single confortabila si eleganta, cu mic dejun inclus. Iar camera dubla costa doar 57 euro pe noapte.

Pentru rezervari de minimum 20 de camere pe noapte , va fi placerea noastra sa extindem un tarif special de grup.

Localizat in partea de Sud a Capitalei, RIN Grand Hotel este un hotel modern, construit in 2007, cu o gama de servicii adaptata perfect celor ce care sunt in calatorii. RIN Grand Hotel vine in intampinarea nevoilor de cazare ale oaspetilor sai cu o capacitate de 489 camere spatioase si luminoase. Eleganta, confortul si discretia sunt cele 3 cuvinte care caracterizeaza ambianta camerei alese.

Ambianta speciala este creata prin asocierea designului cald, odihnitor, cu confortul dat spatiile mari. Stim ca este important sa nu iti lipseasca nici intimitatea de acasa, dar nici versatilitatea unui birou, de aceea toate camerele si spatiile publice din hotel dispun de internet WiFi gratuit.

Si pentru ca ai nevoie si de relaxare, dupa o zi de sesiuni stiintifice, RIN Grand Hotel pune la dispozitia clientilor sau Body Art Wellness Club, unde vei gasi cele mai bune mijloace pentru relaxare si tonifiere, deschis 24 de ore din 24! Toate exercitiile sunt alese de profesionisti cu o experienta in domeniul medical si al sportului de performanta. Oferta speciala: rezervati online direct de pe site-ul www.rinhotels.ro si beneficiati de acces gratuit la Body Art Wellness Club.

RIN Grand Hotel pune pret pe profesia medicala! Te asteptam sa te convingi de calitatea serviciilor noastre.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Vii-la-evenimente-medicale-in-Bucuresti_-Beneficiaza-de-oferta-RIN-Grand-Hotel-la-cazare__20281/

lauff lautf laurf