Imprimare

Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor reia procesul de evaluare a spitalelor romanesti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor (CoNAS) reia procesul de evaluare in vederea acreditarii spitalelor in urma aprobarii in cadrul sedintei de Comitet Director al CoNAS, a listei cu unitatile sanitare propuse pentru evaluare. Lista cuprinde un numar de 54 de spitale care se califica pentru a primi vizita Comisiilor de evaluare.

Vizita se va desfasura pe parcursul a doua perioade. Prima perioada, 06.10.2014 – 06.11.2014, debuteaza cu evaluarea a 23 de unitati sanitare, la care va participa un numar total de 65 de evaluatori certificati CoNAS. Vizita urmatoarelor 31 de spitale se va desfasura in intervalul 20.11.2014 – 20.12.2014.

Comisiile de evaluare au fost constituite, conform procedurii de repartizare aleatorie si aprobate de catre Comitetul Director al CoNAS.

Toate informatiile referitoare la metodologia de acreditare si procedura de repartizare aleatorie a evaluatorilor sunt diponibile pe site-ul Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Comisia-Nationala-de-Acreditare-a-Spitalelor-reia-procesul-de-evaluare-a-spitalelor-romanesti_20303/

lauff lautf laurf