Imprimare

(P) Sistemele ortopedice, utile in recuperarea medicala

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Magazinul on-line Sisteme Ortopedice ofera persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporare sau permanente o gama variata si diversificata de dispozitive medicale ortopedice pentru a le oferi independenta precum si pentru a le facilita si usura procesul de recuperare medicala, dupa interventii chirurgicale, accidente.

Produsele sunt utile si si persoanelor care, din cauza varstei sau a afectiunilor de care sufera, au dificultati in a se deplasa ori in a-si mentine echilibrul.

Dispozitive medicale oferite:

  • Bastoane ortopedice fabricate din aluminiu si bastoane ortopedice fabricate din lemn lacuit.
  • Carje cu sprijin pe antebrat si carje axilare.
  • Cadre de mers fixe, cadre de mers pliabile, cadre de mers cu rotile, cadre de mers pasitoare.

Conceput astfel incat sa ofere sprijin, siguranta si independenta persoanei care il foloseste, produsul ortopedic - baston ortopedic ofera utilizatorului mai multa libertate astfel incat acesta sa se poate deplasa singur, sa mearga la cumparaturi, la plimbare ori la serviciu. Acest dispozitiv medical poate fi folosit atat de persoanele care sunt in faza de recuperare medicala dupa suferirea unei interventii chirurgicale, a unui accident ori au un membru inferior imobilizat in gips, cat si de persoanele care din cauza handicapului locomotor permanent de care sufera au nevoie de sprijin pentru a se putea deplasa. Acestea pot fi confectionate din lemn sau aluminiu si se pot regla in functie de inaltimea utilizatorului, pot fi folosite atat cu mana dreapta cat si cu mana stanga (in functie de membrul inferior afectat)
Pentru persoanele afectate care au nevoie de un punct de sprijin, Sisteme ortopedice pune la dispozitia utilizatorilor o gama variata de carje, fie in varianta de carje cu sprijin antebrat, fie cu sprijin auxiliar.

Carjele cu sprijin pe antebrat sunt destinate persoanelor care datorita unor accidente ori a unor interventii chirurgicale suferite au un membru inferior imobilizat pe care nu au voie sa il solicite pentru a se putea deplasa. Utilizarea acestor carje se face prin forta bratelor protejand astfel membrul inferior afectat.

Carjele cu sprijin subaxilar vin in sprijinul persoanelor care au un membru inferior imobilizat ca urmare a unui accident ori a unei interventii chirurgicale oferindu-le sprijin in deplasare. Carjele cu sprijin axilar sunt usor de utilizat fiind utile in special persoanelor care nu au suficienta forta in brate pentru a le putea folosi ca sprijin in deplasare. Acestea se pot adapta utilizatorului printr-un reglaj individual si sunt prevazute cu sisteme de protectie pentru palme si pentru o prindere sigura a carjei prevenind alunecarea. Sunt usoare, rezistente si confectionate din materiale care sa ofere siguranta, confort si stabilitate.

Pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii, care din cauza afectiunilor pe care le au la coloana vertebrala sau la membrele inferioare nu se pot deplasa fara un punct de sprijin Sisteme ortopedice recomanda cadrele de mers:
cadru de mers fix, cadru de mers cu rotile
cu pasitor
pliabil.

Intreaga gama de produse ortopedice prezentate este disponibila cu sprijinul Toda International, situata in Bucuresti, str. Dumitru Zosima, nr. 93, sector 1. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.sistemeortopedice.ro sau contactati distribuitorul la numerele de telefon 0733.691.472, 0722.556.364 si 021.528.03.98.

Produsele de calitate pe care le comercializeaza Toda International au ca scop imbunatatirea vietii persoanelor cu dizabilitati fizice, temporare sau definitive, oferindu-le solutii pentru o viata normala.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Sistemele-ortopedice_-utile-in-recuperarea-medicala_20333/

lauff lautf laurf