Imprimare

Ministerul Imigrarii din Quebec propune sedinte de informare pentru asistentii medicali, in cinci orase din Romania

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ministerul Imigrarii din Quebec (Canada) va organiza, in perioada 3-7 noiembrie, sedinte de informare gratuite pentru asistentii medicali, in cinci orase din Romania: Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi si Bucuresti. Ministerul va fi, de asemenea, prezent la Targul de joburi Careers in White organizat in data de 8 noiembrie la UMF Carol Davila din Bucuresti.

Profesionistii cei mai cautati in Quebec sunt, printre altii, asistentii si asistentele medicale, radio-oncologii, radiologii si infirmierele.


Daca aveti o diploma in domeniul Sanatatii si doriti sa va continuati cariera in singura provincie francofona din Canada, va puteti inscrie inca de acum pentru a participa la una dintre aceste sedinte de informare gratuite.

Pentru a obtine mai multe informatii despre meseriile reglementate si despre ordinele profesionale din Quebec, consultati pagina Exigences du marché du travail québécois (disponibila doar în franceza si în engleza).

Diplomele de medicina generala,...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ministerul-Imigrarii-din-Quebec-propune-sedinte-de-informare-pentru-asistentii-medicali_-in-cinci-orase-din-Romania_20334/

lauff lautf laurf