Imprimare

Campania “Spune DA! Sustine donarea de organe!” a fost demarata in Oradea

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Asociatia Transplantatilor din Romania (ATR) a dat startul editiei 2014 a campaniei “Spune DA! Sustine donarea de organe!”, primul oras in care s-a oprit caravana fiind Oradea.

Campania, desfasurata si in acest an sub auspiciile Ministerului Sanatatii, isi propune cresterea gradului de constientizare a populatiei cu privire la importanta dezvoltarii unui curent favorabil în societatea civila privind donarea de organe, pentru a veni in ajutorul numarului mare de pacienti de pe listele de asteptare si pentru care transplatul reprezinta ultima si singura solutie salvatoare.

La conferinta de presa de la Oradea au fost prezente peste 50 persoane: reprezentanti mass-media, pacienti cu transplant sau care asteapta un transplant, apartinatori, cadre medicale, membrii Asociatiei Transplantatilor din Romania.

"Am început aceasta editie a campaniei în orasul Oradea, oras cu traditie în declararea potentialilor donatori aflati în moarte cerebrala.Ne bucuram sa avem alaturi de noi, in...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Campania-_Spune-DA_-Sustine-donarea-de-organe_-a-fost-demarata-in-Oradea_20350/

lauff lautf laurf