Imprimare

Forumul Psihiatru.ro 2014, organizat in memoriam prof. univ. dr. Florin Tudose

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Versa Media organizeaza in parteneriat cu Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie si Societatea Romana Alzheimer, cea de a-V-a editie a Forumului „Psihiatru.ro” care va avea loc sambata, 08 noiembrie 2014, la Institutul National de Statistica din Bucuresti.

Tema din acest an a Forumului Psihiatru.ro este "Breaking News: Psihiatria" si se va concentra, ca de obicei, pe dezbateri in jurul temelor aduse in discutie.

Asa cum este consacrat, manifestarea - care se adreseaza medicilor psihiatri, psihologilor, psihoterapeutilor, medicilor de familie si de alte specialitati - se va desfasura pe parcursul intregii zile, intre orele 9.00. si 18.00.

Vor participa: Acad. prof. univ. dr. Dan Riga, Acad. prof. univ. dr. Sorin Riga, Acad. prof. univ. dr. Mircea Lazarescu, prof. univ. dr. Aurel Nirestean, prof. univ. dr. Daniel David, prof. univ. dr. Iuliana Dobrescu, prof. univ. dr. Ioana Miclutia, dr. Dan Peretianu si alti invitati speciali.

Taxa de participare de 100 RON include si un abonament pe anul 2014 la revista Psihiatru.ro. Doar in cadrul Forumului se vor putea face abonamente, pentru 89 lei, pentru anul 2015. De asemenea, pe parcursul evenimentului participantii si lectorii vor beneficia de diferite suprize si cadouri.

Inscrierea la Forum se poate face online pana in data de 5 noiembrie 2014, iar participantii astfel inscrisi vor primi pe loc la finalul evenimentului diploma de participare. Inscrierile directe in ziua Forumului se fac pe loc, pana la limita locurilor disponibile, pe principiul primul venit primul servit.

Pentu mai multe informatii despre programul manifestarii ne puteti contacta oricand prin dl Luca Bica, Event Project Manager, e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel.: (+4) 0727.500.364.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Forumul-Psihiatru.ro-2014_-organizat-in-memoriam-prof.-univ.-dr.-Florin-Tudose_20348/

lauff lautf laurf