Imprimare

Ebola: Doua state americane obliga medicii reveniti din tarile afectate sa intre in carantina

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Toti lucratorii din domeniul medical care ajung pe aeroporturile din New York si New Jersey din tarile vest-africane vor intra in carantina pentru o perioada obligatorie de 21 de zile, au anuntat guvernatorii din cele doua statele americane intr-o conferinta de presa comuna, conform Agerpres.

Oficiali din domeniul sanitar vor realiza interviuri amanuntite cu toti calatorii care sosesc pe aeroporturile internationale John F. Kennedy si Newark Liberty din Guineea, Liberia si Sierra Leone, a declarat guvernatorul New Yorkului, Andrew Cuomo.

Pe langa lucratorii din domeniul medical, oricine altcineva a fost in contact cu cineva care a contactat virusul va fi de asemenea supus unei carantine de 21 de zile, a mai spus Andrew Cuomo intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de guvernatorul New Jersey, Chris Christie.

Anuntul intervine la o zi dupa ce dr. Craig Spencer, un new-yorkez in varsta de 33 de ani, a fost diagnosticat cu Ebola la putin timp dupa revenirea din Guineea. Spencer...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ebola_-Doua-state-americane-obliga-medicii-reveniti-din-tarile-afectate-sa-intre-in-carantina_20355/

lauff lautf laurf