Imprimare

CNAS aduce modificari la formularul de reteta electronica, de la 1 noiembrie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) a operat cateva modificari la formularul de reteta electronica, ce vor intra in vigoare de la 1 noiembrie.

Printre schimbarile facute de CNAS se numara: introducerea unui rand nou, pentru "Adresa” unitatii medicale, dar si adaugarea: codului unic de identificare, casa de asigurari de sanatate cu care medicul a incheiat contractul/ conventia, numarul contractului de furnizare de servicii medicale sau al conventiei.

Aceste schimbari se pot gasi la „Ordinul Nr. 1209/669 din 20.10.2014 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului sanatatii si al presedintelui Casei Nasionale de Asigurari de Sanatate nr. 674/252/2012 privind aprobarea formularului de prescriptie medicala electronica pentru medicamentele cu si fara contributie personala in tratamentul ambulatoriu si a Normelor metodologice privind utilizarea si modul de completare a formularului de prescriptie medicala electronica pentru medicamente cu si fara contributie personala in tratamentul ambulatoriu”.

Noul ordin poate fi accesat aici.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/CNAS-aduce-modificari-la-formularul-de-reteta-electronica_-de-la-1-noiembrie_20361/

lauff lautf laurf