Imprimare

Ar-Medica 2014 va avea loc in perioada 6 -8 noiembrie, la Arad

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Intre 6 si 8 noiembrie, are loc ce-a de-a XXI-a editie a expozitiei cu caracter international Ar-Medica, de la Arad.

“Ar-Medica este unul dintre cele mai mari evenimente de profil din tara, care aduna laolalta importanti actori din industria medicala. Caracterul internaţional al evenimentului este subliniat de participarea expozantilor din patru tari: Romania, Ungaria, Cehia si Italia. Ar-Medica a trecut demult testul timpului, remarcandu-se ca un punct de reper pentru afacerile de succes din domeniu”, a declarat Gheorghe Seculici, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad.

In cadrul expozitiei vor fi prezentate: aparatura, echipament si instrumentar medical, produse farmaceutice, medicina naturista si alternativa, ortopedie, optica, aparatura de laborator, servicii medicale, clinici private, maternitati, laboratoare clinice, transport medical, estetica medicala si fitness, medicamente pentru medicina veterinara, echipamente si aparate pentru tratamente cosmetice, aparatura recuperatorie, turism medical, IT medical, publicatii, site-uri si carti de specialitate, servicii conexe.

In colaborare cu Ordinul Asistentilor Medicali Filiala Arad, Colegiul Medicilor Arad, Colegiul Medicilor Dentisti Arad, Colegiul Farmacistilor Arad, Colegiul Medicilor Veterinari, si Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad, se va organiza un bogat program de conferinte care se va desfasura pe parcursul celor trei zile de eveniment.
La cererea expertilor din domeniu si a publicului vizitator, in premiera pentru editia XXI, Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad lanseaza salonul de medicina veterinara.

Evenimentul este deschis publicului de joi, 6 noiembrie 2014, pana sambata, 8 noiembrie 2014, de la 10:00 la 18:00. Expozitia este organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad la Complexul Expozitional EXPO Arad.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ar-Medica-2014-va-avea-loc-in-perioada-6--8-noiembrie_-la-Arad_20385/

lauff lautf laurf