Imprimare

Ce cursuri organizeaza SSER pentru medicii dentisti, pe final de an

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER) va organiza, pana la sfarsitul anului 2014, inca trei cursuri pentru medicii dentisti: unul gratuit, la Bucuresti, si alte doua, cu taxa, in Capitala si la Cluj-Napoca.

Programul cursurilor este urmatorul:

• Pe 14 noiembrie, intre orele 10:00 si 18:00, se va desfasura cursul gratuit „Optiuni protetice actuale in protetica pe implante”, sustinut de dr. Sebastian Soicu, la Bucuresti.

• Pe 28 decembrie, incepand de la ora 09:00, pana la 16:00, dr. Roberto Rossi, dr. Fillippo Dini si dr. Simone Deliperi, din Italia, vor sustine cursul „Focus on Esthetic Dentistry: from diagnosis and case documentation to extreme makeover”, la Bucuresti. Cursul de perfectionare costa 300 de lei.

• Pe 13 decembrie, laCluj-Napoca, se va desfasura cursul “Restaurarea estetica – apropierea catre natura”, sustinut de dr. Gregory Brambilla, taxa inscrierii variind intre 300 si 500 de lei.

Pentru mai multe informatii privind locurile disponibile si locatiile desfarurarilor cursurilor, puteti accesa pagina oficiala a SSER.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ce-cursuri-organizeaza-SSER-pentru-medicii-dentisti_-pe-final-de-an_20405/

lauff lautf laurf