Imprimare

Au fost publicate listele candidatilor inscrisi la concursul de rezidentiat

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ministerul Sanatatii a publicat listele cu candidatii inscrisi la concursul de rezidentiat, sesiunea 23 noiembrie 2014, in centrele universitare din orasele: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara.

Listele candidatilor pot fi accesate dupa cum urmeaza:

Listele candidatilor pe fiecare domeniu pot fi accesate aici.

Candidatii sunt rugati sa verifice daca sunt corecte: NUMELE, DOMENIUL si CENTRUL UNIVERSITAR in care concureaza. In cazul in care apar greseli, se vor adresa la DSP-ul la care s-au inscris.

Repartizarea candidatilor pe sali se face diferentiat, pe domeniile pentru care s-au inscris, de catre fiecare universitate de medicina si farmacie.

Pe 20 noiembrie 2014, candidatii vor afla sala si ora inceperii probei de concurs vizitand paginile de internet ale universitatilor de medicina si farmacie sau site-ul rezidentiat.ms.ro. Cu cel putin 24 de ore inainte de concurs, la fiecare sala se afiseaza lista candidatilor repartizati in sala respectiva.

Desfasurarea examenului, pe 23 noiembrie

Incepand cu ora 08:30, candidatii pot intra in sala in care au fost repartizati. La ora 10:00, ei vor incepe examenul, care dureaza patru ore. Concursul se va desfasura sub forma de test-grila, cu 200 de intrebari. Punctajul minim de promovare reprezinta 60% din punctaul maxim realizat la cele 200 de intrebari pentru fiecare domeniu.

Intreaga publicatie de concurs poate fi accesata aici.

Lista posturilor si locurilor scoase la concurs

Cei interesati pot accesa listele cu locurile si posturile scoase la concursul de rezidentiat, sesiunea 23 noiembrie 2014, dupa cum urmeaza:

Lista locurilor scoase la concurs.

Lista posturilor scoase la concurs.


Tematica si bibliografia

Candidatii la concursul de rezidentiat pot accesa tematica si bibliografia pentru concursul de rezidentiat dupa cum urmeaza:

Medicina.
Medicina dentara.
Farmacie.

De asemenea, metodologia de desfasurare a concursului poate fi descarcata de aici.

Autor: Iuliana-Maria Vişan

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Au-fost-publicate-listele-candidatilor-inscrisi-la-concursul-de-rezidentiat_20422/

lauff lautf laurf