Imprimare

(P) Anul Nou incepe cu povestea unei nopti de iarna la RIN Hotels!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Pentru cei care sunt in cautarea unui Revelion cu stil, dar si a unui cadru deja familiar, pentru cei ce au mai petrecut trecerea dintre ani alaturi de RIN Hotels, asa cum v-a obisnuit in ultimii ani, RIN Hotels vine cu doua tipuri de revelion in doua dintre locatiile sale. Si ca traditia, cat si atmofera incendiara sa continue, nume mari ale muzicii romanesti vor urca pe scena, pe tot parcursul petrecerii de sfarsit de an si inceput de An Nou.
Avem onoarea de a va invita sa petreceti trecerea in anul 2015 in compania RIN Hotels !

Let’s get the NEW Year started la RIN Grand Hotel!
Imbinand rafinamentul cu distractia, va invitam sa petreceti trecerea pragului dintre ani alaturi de familie si prieteni in sala Bucuresti, cea mai mare sala de evenimente din Capitala! Pentru a pasi cu veselie in Noul An, noptea alba, plina de culoare se va desfasura in compania muzicii live de calitate alaturi de HOLOGRAF! Pe toata durata serii, distactia va fi mentinuta de formatia Mihai Napu Band. Noaptea aceasta speciala va fi completata de un recital incandescent marca ANA LESKO.

Daca te hotarasti sa alegi Revelion RIN Grand Hotel, grabeste-te sa beneficiezi de discountul de 5% pentru achitarea integrala pana la data de 30 noiembrie, 10% discount de grup (minimum 10 persoane)si 50% discount pentru copiii sub 6 ani!

(P) Anul Nou incepe cu povestea unei nopti de iarna la RIN Hotels!

Imbina clasicul cu traditionalul intr-o noapte magica la RIN Airport Hotel!
Anul acesta simti ca vrei sa petreci in stil romanesc trecerea dintre ani? Atunci va invitam sa ciocniti cupe de sampanie in compania oamenilor dragi! Revelionul din cadrul RIN Airport Hotel va da ocazia sa va distrati in stil traditional si sa dati frau liber bunei dispozitii pe ritmurile muzicii live ale formatiei G BAND! Numaratoarea inversa se va face alaturi de indragita cantareata de muzica populara Letitia Boroi. Invitati speciali: Laura Constantin, taraful Nicu Gigantu si grupul folcloric Altita!

Oferta pentru revelionul petrecut la RIN Airport Hotel este de 399 de lei cu TVA inclus. Veti beneficia de 5% discount pentru achitare integrala pana la data de 01 Decembrie 2014 si 10% discount de grup (minimum 10 persoane).

Pentru a completa o noapte de exceptie va oferim un tarif unic la cazare in cadrul RIN Hotels: 99 lei camera single/dubla!

Mai multe detalii pe revelion.rinhotels.ro.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Anul-Nou-incepe-cu-povestea-unei-nopti-de-iarna-la-RIN-Hotels__20424/

lauff lautf laurf