Imprimare

Expozitia Denta 2014 va avea loc in perioada 20-22 noiembrie, la Bucuresti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Expozitia Denta, cea mai reprezentativa manifestare din domeniul medicinei si tehnicii dentare, va avea loc in perioada 20-22 noiembrie 2014, la Bucuresti.

Denta faciliteaza intalnirea intre specialistii din domeniu, oferind companiilor expozante oportunitatea de a prezenta direct celor interesati echipamente, produse si servicii intr-un cadru de business, din care nu lipsesc noutatile. Conform organizatorilor, punctul forte il reprezinta caracterul exclusiv B2B al expozitiei, precum si numarul si calitatea evenimentelor conexe organizate.

Expozitia Denta va cuprinde: cabinete de medicina dentara (echipamente, instrumentar, accesorii, materiale, produse chimico-farmaceutice); laboratoare de tehnica dentara (Echipamente, Instalatii, Materiale, Instrumentar); servicii, informatii, comunicare si organizare (service pentru echipamente, sisteme de procesare date clienti, sisteme de organizare a cabinetelor si laboratoarelor dentare, media, publicitate, literatura de specialitatate, sisteme de curierat pentru clienti); dar si produse de igiena orala.

Site-ul oficial al Denta poate fi accesat aici.

La editia din 2013 a Denta, au expus 130 companii din 10 tari, pe o suprafata de 7.000 mp, atragand 5.000 de vizitatori specialisti.

In cadrul Denta are loc si Congresul International de Medicina Dentara creditat cu 50 puncte EMC, editia a doua. Tema acestuia este: „Metode, tehnici si viziuni interdisciplinare in reabilitarea orala. Efortul corelat intre endodontie, implantologie si chirurgie muco-gingivala – factor esential pentru o reusita restaurare protetica”.

Programul intregului congres poate fi deascarcat de aici.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Expozitia-Denta-2014-va-avea-loc-in-perioada-20-22-noiembrie_-la-Bucuresti_20428/

lauff lautf laurf