Imprimare

2 decembrie, ziua in care se va face repartitia la rezidentiat in majoritatea UMF-urilor

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Majoritatea centrelor universitare de medicina din tara au anuntat ziua repartitiei candidatilor pe loc si post in urma rezidentiatului din acest an. Astfel, UMF Timisoara, Targu Mures, Craiova si Iasi asteapta viitorii medici pe 2 decembrie pentru a-si alege locul sau postul.

UMF "Carol Davila" din Bucuresti si UMF "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca nu au anuntat inca ziua repartitiei.

Pentru candidatii care au sustinut concursul in centrul universtitar IASI:

Alegerea locurilor, posturilor si a centrelor de pregatire va avea loc marti, 2 decembrie 2014 in Aula “George Emil Palade” – U.M.F. “Gr. T. Popa” Iasi dupa urmatorul program:

• ora 9:00 – 9:45 - domeniul Farmacie;
ora 10:00 – 11:00 - domeniul Medicina dentara;
• ora 11:15 - domeniul Medicina.

Pentru alegerea locurilor/posturilor, candidatii se vor legitima cu actul de identitate in termen de valabilitate (CI/BI/pasaport).

Cei care nu pot fi prezenti, pot delega un imputernicit care se va prezenta cu propriul act de identitate si cu actul notarial de imputernicire. Procura notariala va fi retinuta ca dovada de catre comisia de repartitie.
Candidatii sau imputernicitii acestora care nu sunt prezenti la data, ora si locul fixate pentru alegerea postului sau a locului in specialitate, pierd drepturile conferite de concurs.

Pentru candidatii care au sustinut concursul in centrul universtitar CRAIOVA:

Repartitia candidatilor admisi in urma concursului de rezidentiat - sesiunea 23 noiembrie 2014, se va desfasura marti, 2 decembrie 2014, orele 9:00-21:00, in Aula Magna a U.M.F. Craiova (Bdul 1 Mai, nr. 66).

Locurile si posturile ramase disponibile la sfarsitul zilei vor fi repartizate a doua zi miercuri 3 decembrie 2014.
La alegerea locului/postului, candidatii se vor legitima cu un act de identitate in termen de valabilitate (C.I./B.I./pasaport). Cei care nu pot fi prezenti, pot delega un imputernicit care se va prezenta cu propriul act de identitate si cu actul notarial de imputernicire. Procura notariala va fi retinuta ca dovada de catre comisia de repartitie.

Pentru candidatii care au sustinut concursul in centrul universtitar TARGU MURES:

Alegerea locurilor/posturilor in specialitate si a centrelor de pregatire va avea loc marti, 2 decembrie 2014, la Centrul de Cultura "Mihai Eminescu" din Tirgu Mures - Sala de spectacole, str. Nicolae Grigorescu nr. 19.

...

Autor: Iuliana-Maria Vişan

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/2-decembrie_-ziua-in-care-se-va-face-repartitia-la-rezidentiat-in-majoritatea-UMF-urilor_20455/

lauff lautf laurf