Imprimare

Balul Stomatologilor, la o noua editie, pe 24 ianuarie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Colegiul Medicilor Dentisti din Bucuresti (CMDB) organizeaza cea de-a patra editie a Balului Stomatologilor. Manifestarea va avea loc pe data de 24 ianuarie 2015, la Hotelul Marriot din Capitala. Sunt asteptati aproape 300 de medici dentisti, locurile fiind limitate.

Data limita de inscriere 15 ianuarie 2015, la sediul CMDB din str. Salcamilor nr. 5, sector 2 Bucuresti. Taxa de participare este de 200 lei per medic. Medicii pensionari si medicii rezidenti vor plati o taxa de 150 lei, iar studentii si medicii aflati in primul an de activitate, 100 lei.

Organizatorii spun ca taxele colectate se strang intr-un cont special, dedicat medicilor aflati in situatii speciale si pe care CMDB ii sprijina „de ani buni cu ajutoare financiare”.

Balul va avea loc la Hotel Marriott, sala Grand Ballroom, pe 24 ianuarie, incepand cu orele 19:00.

Balul Stomatologilor reprezinta un eveniment cu traditie. Evenimentul a fost organizat pentru prima data in anul 2007, de catre Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania (AMSPPR), filiala Muntenia 1. Manifestarea a fost conceputa ca un eveniment caritabil, o strangere de fonduri pentru Centrul Comunitar Ghencea, un centru pentru copiii nevoiasi.

Autor: Iuliana-Maria Vişan

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Balul-Stomatologilor_-la-o-noua-editie_-pe-24-ianuarie_20570/

lauff lautf laurf