Imprimare

Au inceput workshop-urile pentru consilierea studentilor medicinisti din Iasi

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Pe 10 ianuarie 2015, au avut loc primele workshop-uri pentru consilierea studentilor in vederea construirii carierei profesionale, la Iasi, in cadrul proiectului finantat din fonduri europene - ”Consiliere profesionala in specializarile medicale pentru o cariera de succes – MedVISE”.

Proiectul, care se desfasoara in cadrul Centrului MedVISE, are o valoare de aproximativ 1,8 milioane lei si se deruleaza pana in octombrie 2015. Obiectivul principal este: facilitarea procesului de insertie pe piata muncii a 450 de studenti la specializari medicale din cadrul UMF „Gr.T. Popa” Iasi, prin oferirea de servicii interactive de informare, orientare, consiliere si de stagii de pregatire practica, in vederea construirii carierei profesionale.

Printre invitatii workshop-urilor s-au numarat doctori romani plecati in strainatate. Ei au impartasit studentilor romani experientele lor in afara tarii.

Dr. Gabriela Badea si-a inceput cariera medicala in 2007, in Marea Britanie, imediat dupa sustinerea examenului de licenta. A parcurs toate etapele trainingului in Marea Britanie, iar in aprilie 2015 va termina rezidentiatul pe specializarea General Practitioner. Din 2008 si pana in noiembrie 2014 a fost unul dintre directorii Societatii Medicale Romane din Marea Britanie, participand active la dezvoltarea societatii si la organizarea de evenimente sociale si profesionale.

...

Autor: Iuliana-Maria Vişan

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Au-inceput-workshop-urile-pentru-consilierea-studentilor-medicinisti-din-Iasi_20573/

lauff lautf laurf