Imprimare

Studenta la Medicina, ucisa de un tir pe o trecere de pietoni din Capitala

Adaugat in Stiri din domeniul medical

O studenta la Medicina a fost ucisa pe o trecere de pietoni din Bucuresti, de catre un sofer in stare de ebrietate, aflat la volanul unui tir, scrie Ziare.com. Accidentul a avut loc pe Soseaua Vitan-Barzesti din Capitala, in timp ce tanara de 22 de ani se intorcea acasa de la examen, alaturi de mai multe colege.

Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau, a declarat ca accidentul a avut loc in fata Institutului National de Medicina Legala (INML), de unde tanara se intorcea de la un examen.

Fata tocmai traversa catre statia de autobuz, alaturi de alte patru studente. In acel moment, tirul a intrat intr-o duba, pe care a impins-o intr-un copac, insa nu s-a oprit din drum si a lovit-o si pe studenta care se afla pe zebra.

Martorii sustin ca tirul ar fi putut sa loveasca si alte persoane, intrucat trecerea de pietoni era plina in momentul accidentului.

Surse din Politie au precizat ca soferul conducea sub influenta bauturilor alcoolice, cu 0,29 mg/litru alcool pur in aerul expirat. Barbatul, care are 44 de ani si este din Calarasi, a fost trimis la INML, unde i-au fost recoltate probe biologice.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Studenta-la-Medicina_-ucisa-de-un-tir-pe-o-trecere-de-pietoni-din-Capitala_20581/

lauff lautf laurf