Imprimare

Bucuresti: 176.000 de carduri de sanatate respinse

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Presedintele Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), Gheorghe Iana, a declarat ca 176.000 de carduri nu au fost distribuite prin serviciile postale si s-au intors la casa de asigurari, care a finalizat procesul de identificare a cardurilor returnate, scire Agerpres.

Gheorghe Iana a precizat ca CASMB a deschis o platforma informatica prin intermediul careia fiecare asigurat poate sa verifice daca are tiparit cardul de sanatate si daca acesta se afla la CASMB.

"La nivelul Municipiului Bucuresti s-au returnat 176.000 de carduri la Casa. Noi am finalizat procesul de identificare a cardurilor returnate, am deschis o platforma online prin care orice asigurat poate sa verifice daca are cardul tiparit si daca cardul se afla la CASMB. De asemenea, tot pe site-ul CASMB sunt publicate doua tipuri de solicitari: una pentru cei care doresc sa ridice cardul de la casa si alta pentru cei care doresc sa primeasca cardul prin posta. Am facut toate demersurile legale si pentru cei care deja ne-au scris ca vor sa le ridice de la casa am sortat cardurile. Primele 200-300 deja le-am si distribuit", a spus medicul Iana.

El a precizat ca pentru a nu se forma cozi la CASMB cel mai bine ar fi ca asiguratii sa se prezinte la casa pentru a-si ridica cardul de sanatate atunci cand sunt apelati telefonic.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Bucuresti_-176.000-de-carduri-de-sanatate-respinse_20647/

lauff lautf laurf