Imprimare

Targul de Job-uri Cariere in Alb revine in cinci orase din Romania, de la 1 martie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Targul de Job-uri Cariere in Alb revine in Romania din 1 martie, in Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti si Craiova. In cadrul evenimentului, angajatorii straini vor recruta specialisti romani din domeniul medical, cu diverse nivele de pregatire.

Programul targului este urmatorul:

o Iasi – 1 martie,
o Cluj – Napoca – 28 martie,
o Timisoara – 29 martie,
o Bucuresti – 25 aprilie ,
o Craiova – 26 aprilie.

Salariile incep de la 2200 de euro pentru asistenti si medici rezidenti si de la 4.000 euro pentru medicii specialisti. Job-urile disponibile includ si consiliere in cariera medicala si cursuri de limbi straine, gratuit.

Cele mai multe oferte de angajare sunt in primul rand pentru: Suedia, Norvegia, urmate de Danemarca, Germania si Marea Britanie. Alti angajatori vin din Franta, Irlanda, Belgia, Austria, chiar si Arabia Saudita. Majoritatea sunt agentii de recrutare internationale, iar uneori, in mod direct, clinici si spitale.

Conform organizatorilor, sansele de recrutare a personalului medical din Romania sunt maxime, daca acesta se incadreaza in cerintele recrutorului.

Pentru mai multe detalii, va puteti inregistra aici.

Autor: Iuliana-Maria Vişan

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Targul-de-Job-uri-Cariere-in-Alb-revine-in-cinci-orase-din-Romania_-de-la-1-martie_20657/

lauff lautf laurf