Imprimare

In martie, tinerii dentisti sunt asteptati la stuDENT 2015

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Intre 26 si 29 martie, Liga Studentilor la Medicina Dentara din Bucuresti organizeaza Congresul International pentru Studenti si Tineri Medici – „stuDENT” 2015.

Sunt asteptati in jur de 450 de participanti din toate centrele universitare din Romania, dar si din Republica Moldova.
Programul va include o serie de prezentari ale unor studenti si lectori din sectiunile clinic si preclinic, dar si diverse workshop-uri.

"Pentru tinerii medici, cat si pentru studenti, aceasta manifestare stiintifica reprezinta un prilej de largire a cunostintelor, prin temele de actualitate prezentate, cat si prin workshop-urile realizate cu materiale si tehnici de ultima generatie. Pe de alta parte, participantii au posibilitatea de a schimba idei, opinii si de ce nu, de a socializa, in timpul programului de relaxare, de la sfarsitul fiecarei zile", a declarat vicepresedinta LSMDB si organizatoarea “stuDENT” 2015 Diana Velicu.

Pe 26 martie, este programata sosirea invitatilor, deschiderea congresului si after-party; pe 27 martie, studentii si lectorii invitati vor prezenta lucrari in sectiunea preclinic, iar seara se va organiza petrecere.

In a treia zi de congres, vor avea loc prezentarile lucrarilor din sectiunea clinic si seara se va desfasura o petrecere in stil "bal venetian", marcand inchiderea congresului. Ziua de 29 martie este destinata plecarii participantilor.

Comparativ cu anii precedenti, la aceasta editie au fost difersificate taxele de participare, „pentru buzunarul fiecaruia”, asa cum a explicat Diana Velicu.

Pachete congres:

Pachetul A - 405 lei pentru participantii (studenti, medici rezidenti) din alte centre - include: cazare, 3 mese/ zi, participare la prezentarile din cadrul congresului, bilet de intrare la toate petrecerile, geanta de congres, diploma de participare la congres:

Pachetul B- 150 lei pentru membrii LSMDB (se plateste numai la sediul LSMDB) - include: participare la prezentarile din cadrul congresului, masa de pranz din zilele de clinic si preclinic, bilet de intrare la toate petrecerile, geanta de congres, diploma de participare la congres;

Pachetul C - 205 lei pentru nemembrii LSMDB si participantii din alte centre universitare (studenti, medici rezidenti, tineri medici) care nu doresc cazare (se plateste prin transfer bancar, doar pentru participantii din alte centre; participare la prezentarile din cadrul congresului) - include: masa de pranz din zilele de clinic si preclinic, bilet de intrare la toate petrecerile, geanta de congres, diploma de participare la congres;

*pentru participantii nemembri LSMDB taxa va fi 200 lei si se va plati numai la sediul LSMDB
Pachetul D - 100 lei pentru studentii din anul VI (Facultatea de Medicina Dentara Bucuresti) care isi prezinta lucrarea de licenta in cadrul congresului - include: participare la prezentarile din cadrul congresului, masa de pranz din zilele de clinic si preclinic, geanta de congres, diploma de participare la congres;

Pachetul E - 70 lei pentru membrii LSMDB - inlcude: participare la prezentarile din cadrul congresului, geanta de congres, diploma de participare congres.

Autor: Iuliana-Maria Vişan

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/In-martie_-tinerii-dentisti-sunt-asteptati-la-_stuDENT_-2015_20672/

lauff lautf laurf