Imprimare

Peste o suta de posturi deblocate, la Spitalul Grigore Alexandrescu

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Au fost deblocate 119 posturi pentru angajarea personalului medical necesar functionarii noului Centru de chirurgie cardiovasculara, de la Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, a precizat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Ministrul a inspectat astazi, 24 februarie, stadiul lucrarilor la Centrul de chirurgie cardiovasculara si Unitatea de Primiri Urgente a spitalului pentru copii, precizand ca pana la inceputul lunii mai, lucrarile vor fi finalizate. Intreg departamentul de chirurgie cardiovasculara va fi echipat complet cu aparatura moderna, din fonduri asigurate de catre Ministerul Sanatatii, se arata intr-un comunicat al MS.

“Toti acesti pasi reprezinta confirmarea ca anul trecut nu am stat degeaba. In acest an vor fi finalizate doua departamente foarte importante din cadrul unitatii sanitare: UPU si Centrul de chirurgie cardiovasculara. Ministerul Sanatasii a deblocat deja 119 posturi pentru angajarea personalului necesar functionarii centrului de chirurgie cardiovasculara. Chiar saptamana aceasta se va organiza primul concurs pentru ocuparea postului de chirurg cardiovascular”, a declarat Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii.

De asemenea, ministrul a vizitat si sectia de chirurgie plastica si reparatorie care a fost modernizata si reabilitata.

La finalul intalnirii, acesta a subliniat ca echipa de la Spitalul Grigore Alexandrescu va primi sprijin din partea Ministerului Sanatatii de cate ori va fi nevoie.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Peste-o-suta-de-posturi-deblocate_-la-Spitalul-Grigore-Alexandrescu_20683/

lauff lautf laurf