Imprimare

Spitalul Grigore Alexandrescu , nominalizat cel mai bun spital de Europe Business Assembly

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti, reprezentat de managerul prof. dr. Dan Mircea Enescu, a fost nominalizat pentru premiul "Cel mai bun spital" de catre Europe Bussines Assembly (EBA), din Marea Britanie, decernarea premiilor urmand a avea loc pe 21 aprilie, la Londra, in cadrul Forumului Realizarilor, scrie Agerpres.

"Spitalul nostru a fost ales in urma unor sondaje statistice — media de specialitate, date de la conferinte si corporatii, expozitii medicale. La selectie s-a tinut seama de inalta calificare a personalului, dotarea institutiei cu echipamente moderne, declaratii pozitive ale pacientilor, acreditari nationale si internationale. Dl. prof. dr. Dan Mircea Enescu a fost nominalizat de catre Comitetul Socrate pentru premiul international "Cel mai bun manager" din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoastere a excelentei reputatii, a experientei profesionale deosebite si a managementului de succes", se arata intr-un comunicat de presa al unitatii medicale.

Potrivit sursei citate, la forum vor fi premiati cei mai buni reprezentati ai medicinei, stiintei si economiei. Personalitatile medicale nominalizate vor figura pe site-ul oficial al EBA, intr-o sectiune speciala a Almanahului Socrate.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Spitalul-_Grigore-Alexandrescu_-nominalizat-_cel-mai-bun-spital_-de-Europe-Business-Assembly_20690/

lauff lautf laurf