Imprimare

400 de profesionisti au participat la Conferinta Nationala a AREPMF

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Intre 27 februarie si 1 martie a avut loc Conferinta nationala a Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF), la care au participat peste 400 de profesionisti.

„Prezenta a peste 400 de medici si asistente alaturi de unii din cei mai reputati profesionisti din pediatria romaneasca, dovedeste succesul acestui inceput de drum, iar nivelul stiintific stabilit la acest prim eveniment, ne obliga sa continuam anual, lansand provocarea ca aceste manifestari sa aduca din ce in ce mai multe raspunsuri concrete intrebarilor care ne framanta in practica de zi cu zi”, se arata intr-un comunicat post-eveniment al AREPMF.

Obiectivul principal al acestui eveniment a fost abordarea interdisciplinara a subiectelor pediatrice de interes pentru practica medicilor de familie din Romania in special patologiile si problemele arzatoare la ora actuala la nivelul nou-nascutului, sugarului si copilului. Structura programului stiintific, realizat dupa o analiza a problemelor reale cu care se confrunta medicii de familie, a venit in intampinarea problemelor acestora.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/400-de-profesionisti-au-participat-la-Conferinta-Nationala-a-AREPMF_20719/

lauff lautf laurf