Imprimare

Proiect CNAS: Pacientii se vor programa online la medicul dorit

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Incepand din 15 decembrie 2015, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) doreste sa introduca un nou proiect informatic pentru pacienti: acestia se vor putea programa singuri, pe internet, la medicul dorit, conform presedintelui CNAS, Vasile Ciurchea, prezent la un forum pe tema sanatatii.

Aceeasi sursa a mai explicat ca prin introducerea unui asemenea proiect, pacientul isi poate alege singur furnizorul de servicii medicale de stat, „fara a mai depinde de cineva” si totodata va putea sa consulte si preturile serviciilor, in timp real.

„Nu mai putin de sfarsitul acestui an, avem un proiect informatic care trebuie sa fie gata la 15 decembrie si care este adresat, in exclusivitate, pacientilor. Acolo pot sa gaseasca absolut toate informatiile, pot sa isi faca programari la medici, pot sa vada preturile, pot sa isi aleaga furnizorul de servicii fara a mai depinde de cineva, ceea ce este un plus de valoare”, a explicat presedintele CNAS.

Autor: Iuliana-Maria Vişan

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Proiect-CNAS_-Pacientii-se-vor-programa-online-la-medicul-dorit_20717/

lauff lautf laurf