Imprimare

Cursuri creditate pentru tehnicienii dentari, in luna martie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ordinul Tehnicienilor Dentari din Romania (OTDR) pegateste, in luna martie, o serie de cursuri incluse in Programul de Educatie Profesionala Continua.

Astfel, intre 26-28 martie are loc, la Arad, cursul teoretic cu demonstratie practica „Estetica din zona frontala: Forma si culoarea incisivilor”, sustinut de tehnicianul dentar Darko Mehun. Evenimentul este creditat de catre OTDR cu 20 EPC, iar taxa de participare este de 200 de euro.

In data de 28 martie, are loc, la Bucuresti, cursul „Abordare interdiciplinara a proteticiipe implant”, creditat cu 20 EPC si sustinut de tehnician dentar Andi Dragus. Tehnicienii vor trebui sa scoata din buzunar 350 de euro pentru participare.

La Bacau, pe 28 martie, va avea loc „Transferul informatiilor in articulator cu ajutorul arcului facial la pacientul dentat si edentat”. Va fi un curs de expunere teoretica si demonstratie practica, prezentat de tehnician dentar Ion Viorel. Tehnicienii prezenti vor primi 15 puncte EPC, iar taxa de participare este de 170 de lei.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul oficial al OTDR.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Cursuri-creditate-pentru-tehnicienii-dentari_-in-luna-martie_20746/

lauff lautf laurf