Imprimare

Ambulatoriu nou la Spitalul Marie Curie din Capitala

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ambulatoriul de specialitate, Sectia de radiologie si Unitatea de transfuzii de la Spitalul "Marie Curie" au fost inaugurate miercuri in urma finalizarii lucrarilor de modernizare. Investitia s-a ridicat la 5,5 milioane de lei si a fost finantata in mare parte de Ministerul Sanatatii.

Potrivit managerului unitatii spitalicesti, Daniel Buzatu, finantarea — care s-a ridicat la 5,5 milioane de lei — a fost asigurata de Ministerul Sanatatii, spitalul suportand doar costurile pentru mobilier.

"Spitalul doar a finantat mobilierul si anumite mici detalii. A fost modernizat tot ambulatoriul care are parter si etajul 1, Sectia de radiologie si Unitatea de transfuzii. In fiecare an vin in Ambulatoriul de specialitate aproximativ 45.000 de copii", a spus Buzatu.

Referindu-se la medici, managerul a spus ca necesarul a fost acoperit in urma ultimelor angajari facute.

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, prezent la inaugurare, a felicitat echipa de conducere a spitalului.

"Felicit echipa de conducere pentru ca intr-un timp foarte scurt a realizat aceste lucruri. Decizia a fost luata in septembrie. Ambulatoriul era practic inoperabil, aglomerat, in conditii improprii. Faptul ca ati reusit intr-un timp atat de scurt sa ii dati o fata cat de cat decenta merita aprecierile noastre. Acest ambulatoriu a fost facut in cateva luni. Nu se pot schimba lucrurile peste noapte", a precizat ministrul.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ambulatoriu-nou-la-Spitalul-_Marie-Curie_-din-Capitala_20749/

lauff lautf laurf