Imprimare

(P) Centru Oncologic dedicat tratarii cancerului de col uterin cu tehnologie de inalta performata

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In Romania, sunt diagnosticate cu cancer de col uterin peste 3000 de femei in fiecare an, reprezentand prima cauza de mortalitate la femeile cu varsta cuprinsa intre 15 – 44 de ani. Centrul Oncologic al Centrului Medical Anadolu vine in intampinarea tuturor nevoilor pacientelor, pentru prevenirea si tratarea cancerului de col uterin cu ajutorul tehnologiei de inalta performanta.

Centrul Medical Anadolu prin colaborare cu expertii Johns Hopkins Medicine aduce o serie de solutii de tratament personalizate pentru fiecare pacient, utilizand tehnologie de ultima generatie. Prin abordarea multidisciplinara in tratarea cancerului de col uterin, se asigura evaluarea periodica a pacientului si adaptarea planului de tratament.

In acest context, fiecare pacient este tratat de o echipa multidisciplinara formata din specialisti din domenii precum:

  • Oncologie
  • Radiologie oncologica
  • Patologie. Totul, pentru o evaluare completa si corecta a diagnosticului si crearea celui mai bun plan de tratament.

Tehnologie de top in tratarea cancerului

Specialistii Centrului Medical Anadolu au o experienta vasta in utilizarea robotului da Vinci. Acesta este un robot chirurgical care opereaza prin crearea unor incizii de dimensiuni mici, avand la baza si un sistem de imagistica 3D. Cu aceasta tehnologie minim invaziva, medicul chirurg are o imagine specifica a zonei tumorale si un control de 100%.

Printre avantajele robotului da Vinci se numara:

  • Durere diminuata, datorita inciziei de mici dimensiuni;
  • Un mai bun control al specialistului asupra zonei pe care trebuie sa o opereze.

 

In luna martie, Centrul Medical Anadolu a demarat o campanie de informare, prin care ofera o serie de sfaturi de prevenire a cancerelor care afecteaza in principal femeile. Luna Sanatatii Femeii la Centrul Medical Anadolu aduce o serie de informatii utile pentru femei si darama mituri legate de factorii ce pot influenta dezvoltarea acestei afectiuni.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Centru-Oncologic-dedicat-tratarii-cancerului-de-col-uterin-cu-tehnologie-de-inalta-performata_20753/

lauff lautf laurf