Imprimare

Problemele de estetica isi gasesc rezolvarea intr-o clinica de exceptie din Istambul

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Liv Hospital din Istanbul detine o echipa experimentata de specialisti dedicata chirurgiei plastice faciale, permitand corectarea multor defecte faciale si semne ale imbatranirii premature.

In calitate de experti in tratamentul diverselor provocari cu care se confrunta un chip in proces de imbatranire, chirurgii in estetica faciala sunt dedicati crearii unui rezultat natural si individual in ce priveste fiecare pacient. Intelegerea procesului de imbatranire si modul in care trecerea timpului modifica rezultatele unei interventii chirurgicale este o componenta a abordarii acestor tratamente de catre chirurgii din cadrul Liv Hospital, dar si unul din motivele pentru care romanii merg in Istanbul pentru interventii.

Pacientii din Romania pot fi diagnosticati la Liv Hospital la preturi mai mici decat cele din tara, cu aparatura de uiltima generatie. De asemenea, pacientul primeste rezultatul analizelor in aceeasi zi.

Liv Hospital detine cele mai noi metode in chirurgia...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Problemele-de-estetica-isi-gasesc-rezolvarea-intr-o-clinica-de-exceptie-din-Istambul_20808/

lauff lautf laurf