Imprimare

Subsecretar in MS: Toate comisiile de specialitate sunt functionale

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Toate comisiile de specialitate ale Ministerului Sanatatii sunt functionale in acest moment, conform subsecretarului de stat Razvan Vulcanescu.

Exista comisii in care toti membrii s-au schimbat, insa exista si comisii care au in mare parte aceeasi componenta, dar niciuna care sa cuprinda persoane incompatibile.

"Sunt in vigoare toate comisiile de specialitate, au componenta completa si nu sunt formate din persoane aflate in incompatibilitate. (...) Exista si comisii in care numarul de membri s-a schimbat in totalitate sau in mare proportie si atunci trebuie sa se revizuiasca activitatea care a fost desfasurata anterior, astfel incat sa poata sa isi asume raspunsul care a fost transmis anterior. Toate comisiile MS sunt functionale in momentul de fata", a spus Vulcanescu, in cadrul Forumului National al Asociatiilor de Pacienti.

Cu toate acestea, pacinetii prezenti in sala s-au plans de lipsa medicamentelor compensate necesare in poliartrita reumatoida si bolile psihice, medicamente ce nu pot fi eliberate din cauza lipsei protocoalelor pe care comisiile de specialitate din MS ar trrbui sa le realizeze.

Autor: Iuliana-Maria Vişan

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Subsecretar-in-MS_-Toate-comisiile-de-specialitate-sunt-functionale_20866/

lauff lautf laurf