Imprimare

Spitalul 'Grigore Alexandrescu' din Bucuresti, nominalizat la premiul WORLDCOB

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" a fost nominalizat la premiul oferit de Confederatia Mondiala a Mediului de Afaceri (WORLDCOB), in cadrul editiei BIZZ 2015, institutia urmand a fi reprezentata pe 16 mai, la Atena, scie Agerpres.

La ceremonia de decernare va fi prezent managerul spitalului, acad. dr. Dan Mircea Enescu.

"In urma mai multor evaluari ale spitalului, s-a constatat respectarea criteriilor de excelenta in manageriat, calitatea serviciilor, responsabilitate sociala si, nu in ultimul rand, realizarile recunoscute international", se arata intr-un comunicat al unitatii medicale.

WORLDCOB este o organizatie internationala a mediului de afaceri, cu o vechime de 10 ani in serviciul comunitatii oamenilor de afaceri. Organizatia numara peste 3.000 de membri si isi desfasoara activitatea in peste 100 de tari din America, Europa, Asia si Africa. Anual sunt premiate cele mai performante institutii, firme, organizatii din lume.

In acest an au fost planificate trei ceremonii de decernare a premiilor, in cadrul BIZZ, pe 16 mai — pentru Europa, la Atena, 31 iulie — 1 august, pentru America, la Los Angeles, si pe 18 octombrie — pentru Asia, in Oman.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Spitalul-_Grigore-Alexandrescu_-din-Bucuresti_-nominalizat-la-premiul-WORLDCOB_20931/

lauff lautf laurf