Imprimare

Conf. Diana Loreta Paun, noul consilier al Presedintelui in Departamentul Sanatate Publica

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o consilier de stat in Departamentul Sanatate Publica pe Diana Loreta Paun, conferentiar la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", din Bucuresti, conform unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Conf. dr. Diana Loreta Paun, nascuta in Bucuresti, in 1968, este medic primar endocrinolog si conferentiar universitar la UMF "Carol Davila". disciplina Endocrinologie. Este doctor in medicina si manager al Institutului National de Endocrinologie "C. I. Parhon", in perioada 2006 – 2015.

CV-ul acesteia releva ca a urmat, printre altele, studii universitare de masterat cu durata de 3 semestre cu tema "Managementul educational in cultura de securitate" la Academia Nationala de Informatii “Mihai Viteazul”, anul universitar 2009-2010, si cursuri postuniversitare cu durata de 3 luni in specializarea „Introducere in securitate nationala” la Universitatea Nationala de Aparare „Carol I” - Colegiului National de Aparare, in aprilie-iunie 2009.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Conf.-Diana-Loreta-Paun_-noul-consilier-al-Presedintelui-in-Departamentul-Sanatate-Publica_20976/

lauff lautf laurf