Imprimare

UPDATE Institutul Fundeni va avea o sectie de recuperare medicala si de pretransplant medular

Adaugat in Stiri din domeniul medical

UPDATE Institutul Clinic Fundeni va avea, din toamna, un compartiment de recuperare medicala, unul de pretransplant medular, de primiri urgente, un amplu spatiu pentru internari si consultatii pentru bolnavii cronici, precum si un stationar pentru apartinatori, conform managerului Carmen Orban, scrie Mediafax.

In cadrul aceluiasi proiect, vor fi reamenajate caile de acces in unitatea medicala si aleile, dar vor fi amenajate si mai multe spatii de parcare, iar in curtea unitatii sanitare vor fi montate banci.

Institutul Clinic Fundeni a demarat, incepand de marti, 16 iunie, lucrari de reamenajare si reabilitare care vizeaza mai multe sectii apartinand cladirii A, caile de acces in Institut, alei si parcari, compartimentul de primire pacienti, prosectura si infiintarea unei sali de asteptare pacienti.

In acest sens se va limita accesul cu autoturismul in incinta Institutului pentru: vizitatori, studenti, reprezentanti medicali si se va interzice traversarea incintei ICF fara scop medical, se arata intr-un comunicat al unitatii sanitare.

Se permite accesul cu autoturismul pentru: ambulante, personalul medical, pacienti, furnizori de medicamente si materiale sanitare. Autoturismelor cu pacienti le este permis accesul pana la camerele de garda, dupa care sunt directionate catre exteriorul Institutului.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/UPDATE-Institutul-Fundeni-va-avea-o-sectie-de-recuperare-medicala-si-de-pretransplant-medular_21009/

lauff lautf laurf