Imprimare

Echipamente de peste 22 de mii de lei, necesare transfuziilor, achizitionate din donatii

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti a primit o donatie de echipament in valoare de peste 22 de mii de lei, in cadrul campaniei "Sangele este Viata", scrie Agerpres.

Institutia a fost dotata cu 23 de mese de laborator de tipuri si dimensiuni diferite, necesare in desfasurarea activitatii curente, informeaza un comunicat al Fundatiei Star Storage. Campania umanitara "Sangele este Viata" a fost initiata in decembrie 2012 de compania Star Storage si a fost preluata in anul urmator de Fundatie.

Obiectivul campaniei "Sangele este Viata" il constituie strangerea de fonduri pentru achizitia de echipamente medicale moderne, necesare Centrelor de Transfuzie Sanguina din Bucuresti si din restul tarii, in vederea colectarii, stocarii si prelucrarii sangelui si produselor conexe in deplina siguranta, respectand normele in vigoare si cele mai inalte standarde europene.

Campania umanitara "Sangele este Viata" va continua pana la indeplinirea obiectivelor propuse, iar cei care doresc sa sustina aceasta cauza o pot face prin: donatii cu plata prin card bancar, inclusiv din strainatate, cu comision 0 — direct pe site-ul campaniei www.sangele-este-viata.ro si donatii directe prin transfer bancar in contul RO52 BACX 0000 0008 5451 7001 deschis de Fundatia Star Storage la Banca UniCredit Tiriac Bank, Sucursala "Rosetti", Bucuresti.

Fundatia Star Storage este organizatie non-guvernamentala romaneasca, caritabila, nonprofit, care are ca obiectiv principal realizarea si implicarea in campanii, programe si proiecte sociale, care sa contribuie activ la rezolvarea problemelor si dezvoltarea societatii romanesti.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Echipamente-de-peste-22-de-mii-de-lei_-necesare-transfuziilor_-achizitionate-din-donatii_21116/

lauff lautf laurf